Мъж на 22 години е със сериозни наранявания, след като е

...
Мъж на 22 години е със сериозни наранявания, след като е
Коментари Харесай

Млад мъж е в болница след масов бой в Елин Пелин

Мъж на 22 години е със сериозни пострадвания, откакто е свиреп пребит в наш град.

Млад мъж е в болница в тежко положение след всеобщ пердах в Елин Пелин.  Причината за случая е момиче, описват близки на потърпевшия.  Боят е станал в петък вечерта на паркинг в центъра на града. Пострадалият – 22-годишният Кристиян се среща със собствен връстник - Петър. Между двамата от дълго време има напрежение, в центъра на което е момиче, осведоми Нова телевизия. 

Кристиян  Петър стартират да спорят при срещата си, след което кавгата ескалира и се стига до пердах. В същото време другари на Петър се пробват да му оказват помощ и също скачат на пердах на Кристиян. Той е приет в болница с голям брой пострадвания, в това число черепно-мозъчна контузия.

“Брат ми е грубо пребит от няколко младежи. Първо са били 5- 6...после още двама. Намесил се е свидетел, който споделя, че брат ми е бил по стомах на земята... и те са траяли да го бият ”, споделя Десислава Ангелова, сестра на потърпевшия юноша.  

В региона има камери, чийто записи към този момент са конфискувани от проверяващите. Още в петък двама от участниците в багра са арестувани още в петък за период от 24 часа. От Прокуратурата оповестиха,  че към този миг повдигнати обвинявания няма, само че има формирано досъдебно произвеждане, написа Novini.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР